OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-612740

Het is weer ⚽Zaterdag!!💪🏻 en het 🔵⚪team heeft er zin in!!
Gehuld in 🟢⚪ werd om 10:15uur het startsein gegeven door de scheidsrechter.
Direct werd de aanval ingezet door de 🔵⚪ 🅷🅾🆅🅴🆃🆁🅰 - 🆅🅰🅽 🆁🅸🅴🆃🆂🅲🅷🅾🆃🅴🅽 🅾🅵🅵🅸🅲🅴 🅿🅾🅸🅽🆃 formatie
en direct met resultaat 1-0 voor de 🔵⚪

Een leuke wedstrijd volgde, met vele kansen over heen en weer. Net voor rust werd het 1-1.
In de kleedkamer rust genomen, wat gedronken en de basis weer neergezet.

2e helft moest het gebeuren. Samen werken en lol hebben in het spelletje. Dat gebeurde al vrij snel volgde de 2-1, 3-1 daarmee was de toon gezet.
Door goed op positie te blijven en elkaar te helpen en aan te moedigen, werd er al gauw weer 2 doelpunten gemaakt.

Het eindsignaal volgde met natuurlijk een uitzinnig team dat het met elkaar hebben gedaan!
Leuke tegenstander en fijne wedstrijd om naar te kijken.

Met winst afsluiten is natuurlijk een heerlijk gevoel om het weekend mee in te gaan.
Fijn weekend allemaal en tot volgende week.

Dan speelt 🔵⚪️𝗢𝗦𝗩 𝗢𝘂𝗱-𝗕𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗝𝗢𝟭𝟭-𝟭 uit bij Zuidland tegen hun JO11-1 team💪🏻