OSV OUD-BEIJERLAND JO11-1
-
ZINKWEGSE BOYS JO11-1

Op een regenachtige dag mocht de hovetra-van rietschoten formatie aantreden tegen de buren van Zinkweg.
Voor de wedstrijd een mooi kado gehad van onze mede hoofdsponsor van Rietschoten , een mooie party box !🥳🎶🔊 Uiteraard gelijk uitgetest met luide muziek, echter waren de jongens nog niet helemaal wakker.

Door een ongelukkige eigen doelpunt 0-1 achter. Maar zoals zovaak werden de mouwen opgestroopt. Met mooie aanvallen die getraind worden en veel kansen stond het al snel 3-1 door doelpunten van Jesse, Sven en Thiago.

Voor de rust scoorde Thaigo weer, helaas in het verkeerde doel. Na rust een mooie aanval en doelpunt van Jesse. Helaas had zinkweg hierna een opleving met drie doelpunten achter elkaar. Zou we eindigen zoals we begonnen met een achterstand.???
Zeker niet! Nog 1 keer mouwen opstropen en vechten voor elkaar!
Dit resulteerde in de verdiende gelijkmaker van Jesse !

Nooit opgeven, mouwen opstropen en vechten voor elkaar resulteerd in een nog ongeslagen JO11-1!
Zou het deze fase dan toch gebeuren.....

Zo door blijven gaan, vooral samen dat gezellige en mooie team blijven!! Voor elkaar werken en "vechten"💪

🔵⚪️OSV JO11-1 Oud-Beijerland🔵⚪️

5-5
Waarvan OSV 2 eigen doelpunten, kin omhoog, borst vooruit en op naar de volgende wedstrijd!!